Första dagen på island!

Våran resa i torsdags började klockan 0915 då jag och mamma gick ner till bilen som rullade till västerås. Jag var så nerövs och extremt exalterad. Så vi checkade in och fikade lite och sedan så gick vi på planet. Jag var helt livrädd när planet lyfte, jag var extremt nära på att svimma.. MEN uppe i luften gick allt bra och landingen gick super med! Så tog vi flygbussen till hotellet och lämnade våra saker innan vi gick ut till stan och hämtade ut biljetter och letade mat samt kollade i typ alla butiker utan att komma hem med något. Men det var iallafall en super härlig dag och vi utforskade lite och kollade runt i staden. Och det var typ exakt så som jag trodde jag ÄLSKADE det! Men sen så kom vi hem runt 21 tiden super trötta så vi gick o la oss då vi skulle upp tidigt dagen efter! Det var precis som jag hade trott om staden. jag ÄLSKAR den!!
 Asså... 
- Kan någon ta mig tillbaka typ nu??-
 

Jag har fått vara med om min dröm

Nu är jag hemma.Helt sjukt.. I torsdags så åkte vi iväg tidigt till flygplatsen och for iväg till island och idag sitter jag här hemma. MIN dröm blev sann, vi åkte ut och kollade på vilda delfiner och valar vilket var helt magiskt. Jag och mamma har varit med om så mycket och ni kommer att få se. Jag har filmat under dessa dagar och de kommer upp i några delar. Stort tack för denna underbara student pressent, det kunde aldrig blivit bättre♥

jag är så frustrerad.

Jag sätter mig spikad och laddad iför OS i hoppningen idag kl 1450 och tänkte fan vad perfekt detta blir. Så sköt att ligga i sängen när man är sjuk och bara kolla på hästhoppning.Blev dock lite besviken över att det endast var i 1 timme men tänkte bättre än inget då vi inte har viasatt och detta var på tv3! Klockan blir1455 och det byts inte ifrån golfen. Klockan blir 1500 det byts inte OCH nu är klockan halv 4 om 30 min slutar sändingen som inte ens har börjat. Jag är så extremt arg och frustrerad. allt jag ville var att se OS i hoppning då man knappt får se ridsporten. men nej. ALLTID blir risporten bort prioriterad. 
 // en extremt frustrerad och arg Elin