equui.blogg.se

Helt slut- Elin
Hej på er! Min gårdag var helt underbar! Det började med att jag red ett bra ridpass på coffee. Det blev dressyr med fokus på sits övade lite förvänd galopp samt skänkelvikningar i skritt trav samt öppnor samt sluta i galopp. Det gick jätte bra, det var 1 månad senast jag red så det var super kul att komma upp i sadeln igen. Och Coffee var lika snäll och duktig som hon alltid är! 
Efter det så drog jag in till stan och var där ett tag, efter dt så åkte jag. Sminkade samt fixade mig sedan så drog jag in till stan igen och åt middag samt gick ut och hade en super bra kväll. Jag kom hem runt 01.40 och somnade vid 03 tiden! 

Så jag vaknade runt halv ett idag och kände mig extremt seg jag förstod INTE hur jag skulle orka med denna dag men efter ett bad  och massor av tittande på youtube så blev jag tvungen att åka till stallet för att komma hem en vettig tid. I stallet så promenerade jag ljosar. Vi gick i ca 50 min och det blev 4 km idag. Det var hur mysigt som helst trots att han stack iväg 2 gånger för att det var några cyklister som kom bakom! Morgondagens planer blir nog tömkörnig i 40- 60 minuter. Han måste ju få bort lite av hans mage som han har fått nu. Det är så svårt att träna en häst som inte rids eller kan gå på volt. Eller jag kanske bara inbillar mig? Nu ska det iallafall tränas med promenader, klättring samt tömkörning. Detta ser jag verkligen fram emot och hoppas att man kommer att se skillnad om några månader!!

Sedan så fyllde jag vatten i hagen  och sen så var det bara att börja att gå till bussen. Jag hade missat den jag skulle ta så jag fick gå nästan 2.5 km till bussen. Jag var lagom trött när jag kom fram till bussen. Helt slut. Men jag är nöjd över att denna dag blev helt ok iallafall. Det känndes som om att jag verkligen inte skulle orka någonting men det blev några promenader. Det är bara att göra det bästa av dagarna, iallafall sånna här dagar! 
 
Tillbaka med en ny video! - Elin
Efter lite uppbehåll så är Elin tillbaka! Jag har haft semester, varit ute i skärgården! Men igår så kom jag hem och ska nu försöka hålla bloggen uppdaterad. Lisa åker även iväg imorgon så jag ska som sagt försöka uppdatera. 
Så jag har gjort en kort video ifrån skärgården som jag delar med mig av här! 
 
Förlåt- Elin
För min inaktivitet! Ni får en video som kompensation!