equui.blogg.se

Medryttarhästar, hästar jag ridit - Elin
Ymer är min medryttarhäst, den enda jag har just nu ( sen ljosar på foder!) Ymer är en korsningsponny född -93! Tillsammans har vi gjort en massor och jag har varit medryttare på honom sedan Augusti 2013. Just nu så är han skadad och rids inte tyvärr.. Ymer är en D-ponny och är en super trevlig ponny! Ni kommer att få lära känna honom en massor därför tänker jag inte skriva så mycket om honom utan ni kommer få se och höra mycket om honom och om våra minnen! 
 
 
 
Coffee är inte min medryttarhäst, men jag rider henne då och då! En super trevlig D-ponny som jag verkligen älskar att rida. Så trevlig, fina gångarter och hoppar super! Jag gillar henne verkligen super mycket ♥ Ni kommer nog få höra mer av henne här med! 
 
 
Sigge var en häst som jag red i några månader men han gick ut på foder och flyttade. Han är en fjording som jag verkligen såg fram emot att utvecklas med för att han hade potenetial. Super fin i dressyren och i hoppningen men han var inte helt igång när jag red honom så det tog tid att få igång bak kärran men när han väl blev fin så blev han verkligen det. Han var inte heller av det piggaste lagret av häst men ändå en liten ängel! 
 
- Är han inte helt fantasiskt fin? - 
Blida är en islandshäst som stod på samma stall som Jompa och lisa gör just nu. Det var där ifrån jag började rida henne. Hon flyttade och det var därför jag slutade rida henne med! Blida är en super härlig dam som har starka åsikter om saker och ting. Jag tror att jag red henne i ungefär 1-2 månader regelbundet men red henne lite då och då innan med! 
 
-♥-
 
Jag saknar faktiskt Sigge och Blida mycket!  De båda är så hilma fina och trevliga hästar.. 
NY video på kanalen!
 
VI DRAR IGÅNG EN TILL FRÅGESTUND!!
Vi kommer att köra på en till frågestund! Får vi många frågor så kommer vi att svara på frågorna i en video!