Underbart ridpass och försenade tåg - elin

Hej på er! Igår var jag så trött så att jag inte alls kunde blogga. Somnade runt 9 tiden igår kväll, jag fick även sovmorgon idag som jag verkligen njöt av!! Gick upp runt kvart i 6 tiden istället för halv 5 som jag försöker att göra på måndagar, så det var hur skönt som helst!

Igår så hade jag insläpp + natt samt red coffee. Jag var på lite sämre humör innan jag skulle rida så
Det blev bettlöst och barbacka! Sedan så gjorde jag en jätte rolig dressyr övning som coffee verkade gilla och lydde väldigt bra! Det har ju kommit snö hit och coffee var så extremt pigg och glad, super härligt!!

Just nu är jag påväg till jobbet och självklart hade det varit ett rälsbrott och det är förseningar vilket innebär att jag inte kommer fram tidigare som jag ville.. Urrg jag blir så bitter när det inte går som tänkt. Men nu iallafall ska jah gå av pendeln och försöka hinna fram tidigare ändå!

Svårt med sömnen inatt - elin

Godmorgon på er! Allt bra? Med mig är det bra förutom att jag är lite trött. Igår så jobbade jag och är självklart uppe med tuppen idag med och är just nu påväg till jobbet igen! Igår så åkte jag till stallet en jätte snabbis, mockade och kollade igenom hästarna och fick sjus hem av farfar, så snällt ❤️ När jag kom hem så hoppade jag in i en dusch på en gång och fixade mig då vi hade halloween fest / födelsedagsfirande för min bror! Så det var en super härlig kväll men som ni nog förstår så blev det lite sent i säng! Jag går upp kl 6 på morgonen och gick o somnade runt 12 tiden. Jag föredrar att sova så länge som jag bara kan! Nä men lite trött är man, man kommer igång sen efter lite arbete!


Ikväll så ska jag rida och sedan hem fort, bada och sedan sova! Sitter just nu på pendeln och oj vad det snöar på ställerna som man åker förbi! Hoppas att eran dag igår var bra!!

ilska, julfilmer, stallet - Elin

Heej på er!! Min morgon började jätte bra, jag kollade på polar expressen. Sååå mysiigt. Men så gick jag upp och planerna för dagen kastades om och jag blev på super dålig humör. Det blev u självklart tjafs men sedan så taggade jag ner och sedan så åkte jag och daniel och åt samt gick runt i centrum och handlade hem. När vi kom hem så var jag på helt okej humör och började pyssla lite som var super mysigt. 

Sedan så åkte jag och Danne till stallet, gosade en massa med Ljosar och fixade allt samt kvällsfodrade hästarna, super mysigt!! Det är så härligt att åka till stallet med Daniel och fodra hästarna, alla hästar gnäggar och det är mörkt. Inte lika mysigt om man är helt själv.... Just nu så sitter hela familjen och kollar på idol och myser. Snart så ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon och jobba.