equui.blogg.se

LYX vs BUDGET Senskydd - Elin
               BUDGET                                                  VS                                     LYX                                 
Collaget är Gjort av mig Elin och bilderna är lånade i från Google! 
 
Här har vi en liten jämnförelse av två olika märken på senskydd. Dom till Vänster är ett par Senskydd ' Jester Fairfield' på och finns att köpa för endast 149 kr. Jag har tidigare användt skydd ifrån Fairfield och jag gillar de super mycket. Det är väldigt hållbara och snygga! 
Till Höger så har vi ett par senskydd ifrån LAMI-CELL BASIC som är lite dyrare men de är väldigt lika Fairfield skydden.  Om man köper Fairfield skydden istället för  Lamicell Basic skydden så sparar man 330 KR! 
Har ni testat dessa skydd? Vad tycker ni och vad skulle ni välja? LYX Eller Budget? Själv älskar jag Fairfield skydden och skulle därför välja dem! 
vaknar upp 08.30 .. - Elin
Efter en lång, väldigt känslosam men väldigt bra dag i går med världens bästavän så kan jag säga att jag är helt slut när jag vaknar upp idag kl 08.30. Dagens planer är att jag ska ha Lektion, åka till Ljosar efter det och idag ska han bara få vila lite, kanske en promenad. Men sedan så ska jag på middag i eftermiddag. Så det blir ingen lugn stund idag inte. Jag har träningsvärk i rygg och skuldror idag utan vetenskapen om varför, vilket jag tycker är lite kul då jag inte har tränat rygg elelr gjort något med ryggen påsistonde. Kanske var den tunga väskan jag bar runt på heeela dagen igår, eller ja förmodligen! Nu ska jag börja fixa mig iallafall! Vad ska ni göra idag?  
 
Taur wanties.. - Lisa
Något ni antagligen inte vet om mig är att jag är nästintill besatt av huvudlag och ständigt måste stå emot för allt jag har för att inte köpa på mig en massa.. Men nu har jag bestämt mig för att gå igenom lite grejor för att sedan sälja av för att kunna unna mig ett till, nytt, fint huvudlag från Taur! Detta är verkligen inte sponsrat eller något såklart men Taur har så jäkla mycket fint! Det jag vet att jag vill "byta ut" är mitt sidepull och då köpa ett nytt. Nu vet jag ju att det jag har inte är värt de pengarna många av Taurs produkter kostar men ändå, att sälja av det bidrar ju till liiite av summan samt lite plats för det! (hehe
Så tänkte visa i detta inlägg vilka huvudlag jag spanar på just nu! :D 

Anatomiskt sidepull med tyglar - F.R.A® 'Rebecca'

 
 
Detta är ju bara så himla tjusigt! Finns i mörkbrunt och svart. Det är ett komplett huvudlag med tyglar och hela bidevitten. Tycker verkligen om att det är såna tyglar som man knäpper, tycker både det är snyggt och lite mer praktiskt än vanliga hederliga. 
 

F.R.A® Pardoes Sidepull inkl. tyglar

 
 
Det här är stilrent och superfint! Tycker om att det inte är så brett. 

Anatomiskt sidepull med tyglar - F.R.A® 'Dandy'

 
 
Tycker det här är väldigt ballt! Det är unikt utan att vara skrikigt eller mycket. Även detta sälja med tyglar och finns i mörkbrunt och svart. 

F.R.A® Alizée Mistral Sidepull inkl. tyglar, Black

 

 
"Ett stilrent sidepull som utvecklats i samarbete med den franska Grand Prix-ryttaren Alizée Froment. " Jag gillar verkligen det här! Detta sidepull finns i olika färger och kombinationer men jag tyckte att detta svarta var finast. 

Vilket sidepull tycker ni var finast? Jag tror att jag lutar mest åt det första men det sista är ju galet fint..