LYX vs BUDGET Senskydd - Elin

               BUDGET                                                  VS                                     LYX                                 
Collaget är Gjort av mig Elin och bilderna är lånade i från Google! 
 
Här har vi en liten jämnförelse av två olika märken på senskydd. Dom till Vänster är ett par Senskydd ' Jester Fairfield' på och finns att köpa för endast 149 kr. Jag har tidigare användt skydd ifrån Fairfield och jag gillar de super mycket. Det är väldigt hållbara och snygga! 
Till Höger så har vi ett par senskydd ifrån LAMI-CELL BASIC som är lite dyrare men de är väldigt lika Fairfield skydden.  Om man köper Fairfield skydden istället för  Lamicell Basic skydden så sparar man 330 KR! 
Har ni testat dessa skydd? Vad tycker ni och vad skulle ni välja? LYX Eller Budget? Själv älskar jag Fairfield skydden och skulle därför välja dem! 

vaknar upp 08.30 .. - Elin

Efter en lång, väldigt känslosam men väldigt bra dag i går med världens bästavän så kan jag säga att jag är helt slut när jag vaknar upp idag kl 08.30. Dagens planer är att jag ska ha Lektion, åka till Ljosar efter det och idag ska han bara få vila lite, kanske en promenad. Men sedan så ska jag på middag i eftermiddag. Så det blir ingen lugn stund idag inte. Jag har träningsvärk i rygg och skuldror idag utan vetenskapen om varför, vilket jag tycker är lite kul då jag inte har tränat rygg elelr gjort något med ryggen påsistonde. Kanske var den tunga väskan jag bar runt på heeela dagen igår, eller ja förmodligen! Nu ska jag börja fixa mig iallafall! Vad ska ni göra idag?  
 

Taur wanties.. - Lisa

Något ni antagligen inte vet om mig är att jag är nästintill besatt av huvudlag och ständigt måste stå emot för allt jag har för att inte köpa på mig en massa.. Men nu har jag bestämt mig för att gå igenom lite grejor för att sedan sälja av för att kunna unna mig ett till, nytt, fint huvudlag från Taur! Detta är verkligen inte sponsrat eller något såklart men Taur har så jäkla mycket fint! Det jag vet att jag vill "byta ut" är mitt sidepull och då köpa ett nytt. Nu vet jag ju att det jag har inte är värt de pengarna många av Taurs produkter kostar men ändå, att sälja av det bidrar ju till liiite av summan samt lite plats för det! (hehe
Så tänkte visa i detta inlägg vilka huvudlag jag spanar på just nu! :D 

Anatomiskt sidepull med tyglar - F.R.A® 'Rebecca'

 
 
Detta är ju bara så himla tjusigt! Finns i mörkbrunt och svart. Det är ett komplett huvudlag med tyglar och hela bidevitten. Tycker verkligen om att det är såna tyglar som man knäpper, tycker både det är snyggt och lite mer praktiskt än vanliga hederliga. 
 

F.R.A® Pardoes Sidepull inkl. tyglar

 
 
Det här är stilrent och superfint! Tycker om att det inte är så brett. 

Anatomiskt sidepull med tyglar - F.R.A® 'Dandy'

 
 
Tycker det här är väldigt ballt! Det är unikt utan att vara skrikigt eller mycket. Även detta sälja med tyglar och finns i mörkbrunt och svart. 

F.R.A® Alizée Mistral Sidepull inkl. tyglar, Black

 

 
"Ett stilrent sidepull som utvecklats i samarbete med den franska Grand Prix-ryttaren Alizée Froment. " Jag gillar verkligen det här! Detta sidepull finns i olika färger och kombinationer men jag tyckte att detta svarta var finast. 

Vilket sidepull tycker ni var finast? Jag tror att jag lutar mest åt det första men det sista är ju galet fint.. 

Sängläge intaget! - Lisa

Kom hem för ett tag sedan och har nu myst ner mig i min säng med alla mina kuddar och täcken. Det blåste rätt kyligt ute idag! Men har haft en bra dag ändå med en del känslor. Har spenderat hela dagen men fantastiska hästar och min underbara bästa vän. (Gissa vem det är 3 gånger typ haha) Är så himla tacksam för allt jag har och de speciella individerna jag har i min närmsta krets. Jag är ju faktiskt RIK. 


Imorgon kommer fysioterapeuten ut till Jompa för att känna igenom honom och eventuellt behandla - spännande! Tänker att jag uppdaterar om besöket imorgon. Idag var Jompa grymt energisk tills jag valde att löslongera, då var han cool som en filbunke. Världens finaste lilla sprattelhäst. 🐫 Dinos sår hade gått upp lite idag och såg "färskt" ut, dock inte slitit alls eller infekterat. Han ömmar knappt längre så det känns jättebra. Däremot fick jag och Elin gemensamt få av en lös sko med enbart två hovkratsar.. alltså fråga inte ens det var verkligen ett nödfall.. Slutet gott allt gott eller vad är det man säger? Ska iaf införskaffa mig ordentliga "hovgrejer" så fort som möjligt så jag slipper göra om detta. Jäkligt mögit! Efter att vi vart i "mitt" stall så åkte vi till Elins. Ljosar var verkligen lycka förkroppsligad idag, sån energi och glädje han visade idag har jag aldrig sett tidigare. Det var verkligen fullt ös på honom och räven bakom örat gjorde sig påmind ett par gånger. Underbart! 

Nu kollar jag på dokumentär och äter linschips. Kan säga att jag njuter för fulla muggar! Hur har ni spenderat lördagen? 🌸