equui.blogg.se

1000 ord- Elin
Vi fortsätter min lilla blogg serie och jag har bestämt att döpa den till 1000 ord! Är inte det ett väldigt passande namn?? Ni fortsätter den lilla serien iallafall! 
 Denna bild har Lisa fotograferat! Detta är på mig och min gamla medryttarponny som jag red 2015-2016 medans Ljosar inte var hemma faktiskt!  Han var en fjordkorsning och så jäkla härlig häst att rida dressyr på. Vi hade typ ALLTID kul tillsammans när vi Inte var i ridhuset för det var inte kul så jag red han typ alltid ute i banan. Så härlig häst! 
 Denna bilden fotograferade jag våren -15 och jag döpte bilden till Söndagsångest. Det är något med denna bild som jag verkligen gillar, den går mot normerna men det är så häftig enligt mig! Vad tycker ni om denna bild?? 
 Detta är en bild på Lisa & en fölis ifrån en av våra praktiker som vi hade tillsammans. Skulle ni vilja att vi skrev om våra praktiker, vilka som var de bästa, roligaste, vad gjorde vi, Hur bodde vi osv? Vi har mycket att berätta OCH massooor av härliga bilder!! Vi spenderade ändå 13 veckor av praktik tillsammans! ♥
 
#1 - eva linah

va roligt:D

Svar: Ja, Tack!! :D
equui.blogg.se

#2 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Men vilken sötnos!

Svar: Meen eller huuur?? :D
equui.blogg.se

#3 - Netti Starby

Vilka fina bilder! <3 Kramis

Svar: Tack såå mycket!! Kraaam <3
equui.blogg.se

#4 - Amanda Jona [SPONTAN]

Riktigt rolig idé med bloggserien! :)

Svar: Tack så mycket! Så roligt att höra!! :D
equui.blogg.se