equui.blogg.se

Sängläge intaget! - Lisa

Kom hem för ett tag sedan och har nu myst ner mig i min säng med alla mina kuddar och täcken. Det blåste rätt kyligt ute idag! Men har haft en bra dag ändå med en del känslor. Har spenderat hela dagen men fantastiska hästar och min underbara bästa vän. (Gissa vem det är 3 gånger typ haha) Är så himla tacksam för allt jag har och de speciella individerna jag har i min närmsta krets. Jag är ju faktiskt RIK. 


Imorgon kommer fysioterapeuten ut till Jompa för att känna igenom honom och eventuellt behandla - spännande! Tänker att jag uppdaterar om besöket imorgon. Idag var Jompa grymt energisk tills jag valde att löslongera, då var han cool som en filbunke. Världens finaste lilla sprattelhäst. 🐫 Dinos sår hade gått upp lite idag och såg "färskt" ut, dock inte slitit alls eller infekterat. Han ömmar knappt längre så det känns jättebra. Däremot fick jag och Elin gemensamt få av en lös sko med enbart två hovkratsar.. alltså fråga inte ens det var verkligen ett nödfall.. Slutet gott allt gott eller vad är det man säger? Ska iaf införskaffa mig ordentliga "hovgrejer" så fort som möjligt så jag slipper göra om detta. Jäkligt mögit! Efter att vi vart i "mitt" stall så åkte vi till Elins. Ljosar var verkligen lycka förkroppsligad idag, sån energi och glädje han visade idag har jag aldrig sett tidigare. Det var verkligen fullt ös på honom och räven bakom örat gjorde sig påmind ett par gånger. Underbart! 

Nu kollar jag på dokumentär och äter linschips. Kan säga att jag njuter för fulla muggar! Hur har ni spenderat lördagen? 🌸