equui.blogg.se

Pisken med idag! - Lisa

Nu sitter jag på tåget på väg hem från stallet. Jisses så varmt det var idag! Dessutom var det helt vindstilla och bromsar, blinningar och hästflugor var överallt. Mindre kul men men! Jag beslutade mig ändå för att ta med Jompa ut på en liten tömkörnings promenad. Sagt och gjort! Jag tog med ett dressyrspö i självförsvar mot bromsarna i size liten fågel.. Jag har världens oreda i mina förvaringshyllor så orkade inte rota fram Jompas sidepull så slängde på honom sin lädergrimma bara. Same same but different typ, hehe. Vi gick till en början i skogen och trampade 

över stock och sten. Vi använde oss utav "naturhindren" som ligger på slingan bakom lösdriften. Jompa var väldigt duktig och tyckte att det var kul. Han jobbade på bra och det tog inte lång tid innan han började frusta nöjt. Där var vi i ca 20 min sedan tänkte jag att han skulle få trava lite, delvis för att vi skulle springa ifrån alla otäcka jäkla flygfän lite och dels för att han var väldigt pigg! Det gick mycket bra det med och springa fick jag verkligen göra vill jag lova. Jompa travar liksom liiiite fortare än jag om han får bestämma tempot. Sedan skrittade vi resterande bit kvar till stallet. Efter tömkörningen kylde jag hans ben och han njöt för fulla muggar (vilket han absolut inte alltid gör när man spolar honom) och var väldigt nöjd. 

Nu, som sagt är jag på väg hem och ska duscha och försöka se ut som folk innan jag drar iväg in åt stan för att möta upp världens bästa lilla Elin! 

#1 - Madeliene

Lust att göra ett bloglovin byte? :)