equui.blogg.se

En så bra dag! - Lisa

Igår hade jag en himla bra dag alltså! Jag jobbade 10-19:15 och hela dagen flöt på så bra och det var verkligen kul och välbehövligt efter ett par dagar i sängen pga förkylning. Stängde med en kollega som är så himla rolig, tycker verkligen om henne! 

Efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till stallet. ÄNTLIGEN fick jag träffa jompis igen! Han var superglad och han har lagrat på sig en hel del överskott energi men det var så mysigt att få hänga med honom. Började spontant med ett nytt trick med som han snappade upp på en minut.. han är så smart! Vi fixade med allt som skulle fixas med och släppte sen ut Jompa igen kring 22 tiden. Han fick ha täcken på sig för första gången på länge nu pga att det typ skulle vara snöblandat regn hela natten och hela förmiddagen idag, vet inte hur det blev med det men aja! Idag ska han iaf få slippa täcke då det ska bli superfint väder! Min fina lilla gullis. 
Jag vaknade nyss av mig själv (ca 8:00) som vanligt om jag får sova tills jag vaknar så nu känns det som att allt är som det ska igen! Ska snart upp och fixa frukost och lyssna på podd innan jag drar mig ut till stallet i förmiddag. Tror detta kommer bli en mysig dag med! Hoppas ni får en kalas tisdag ni med! ⭐