equui.blogg.se

Gamla vänner - Lisa
Hejhallå! Nu har jag ätit lördagsmiddag med min familj och degat lite. Tog en stalledig dag idag då världens bästa stallkompis kikade till Jompa. Är så så så tacksam för att vi kan hjälpas åt när det behövs. Bästa! Jobbade 08:45 till 16:15 idag och jag måste faktiskt erkänna att det var jättesvårt att ta sig upp ur sängen idag. Snoozade alarmet minst 4 gånger innan jag tog mig i kragen och gick upp. Första larmet kl 6 men gick upp lite över 7, hehe. Men det funkade ju det med! På jobbet gick allt fint. 
Väl efter jobbet så mötte jag upp en kompis som jag inte träffat på säker 1,5 år! Vi var supertajta från 7:an till 9:an men sen sågs vi bara mer och mer sällan. Vi träffades ute och gick sedan och köpte lite gott och satte oss på ett ställe där vi brukade hänga i våra yngre dar (hahaha) och pratade. Kändes inte alls konstigt eller stelt, vi bara började där vi avslutade liksom. Kändes skönt och var riktig kul att få träffa henne igen. Nu får det absolut inte dröja så länge tills nästa gång igen. 
Nu sitter jag här, som vanligt när jag skriver mina nattliga små inlägg, i min säng och ska kolla på något innan jag stämplar ut för dagen. Antingen 'Bye bye Sverige' ' Köttets lustar' (såg aldrig det igår) eller 'cowboykåken'. Den sistnämnda lilla härliga serien har min pappa fått mig att kolla på och det är något med den som jag verkligen tycker om och på något vis kan relatera till! Så, får se vad det blir. Hoppas eran lördag varit kanon och att ni när ni väl knyter er får en underbar natt och sömn samt lite skön sovmorgon imorgon! God natt!