equui.blogg.se

Nya pjucks - Lisa
Hej på er! Vilken himla bra jobbhelg jag har haft allstå. Är inte det minsta bitter över att ha jobbat, långt ifrån och snarare tvärt emot. Nu har jag, som ni säkert kan gissa, kommit hem och käkat och planterat mig i sängen. är ledig fram till onsdag nu och ska ägna dessa två dagar till Jompa, såklart! Idag åkte jag och mamma ut direkt efter jobbet och fxade med honom. Han var väääldigt energisk, lite uttråkad. Vilket inte alls är speciellt konstigt med tanke på att vädret blir kallare (han brukar bli lite mer krutig då) och så har vi inte gjort något speciellt mer än stretch och lite trick osv i stallet fre och idag. Men, som sagt imorgon så ska vi hitte på! Mitt lilla hjärta alltså.. V testade även hans nya equine fusion dojjor med totalt 72 brodd! Hej vinter och halka, vi är redo! De var rätt lätta att sätta på, man ska bara få in smidigast teknik så att säga, haha. Men det kommer! Så Jompa fick ha på sig dem nu ist då de är lite mer anpassade för hagbruk med så att säga och nu när det endå frusit och leran inte går över deras karleder så tänkte jag att det var ett bra tillfälle att testa dem. De var väldigt mjuka och mysiga, tror Jompa var nöjd med! Hoppas jag satt på dem ordentligt så jag slpper gå på dojj-jakt imorgon.. haha! Ska nog inte vara några problem.
Titta så fräsiga de är! ÄLSKAR att de har reflex, så himla smart och tycker faktiskt ätt det är en cool detalj. 
 
Jompas sår såg dessutom myyycket bättre ut. Inte för att det sett dåligt ut men det läker och går i rätt riktning iaf. Bandaget jag satte i fredags satt fortfarande helt okej idag när vi kom ut så det var trevligt! Det skyddade såret bra även om has-delen glidit lite. Kalas kalas! Men nu när det blivit skorpa på det så tvättade, sprayade och smörjde jag det bara och lät det vara utan bandage. Tänker att luft nu är bättre än att stänga in det i bommull då all min cellona är slut. Han tyckte det var så jobbigt att ha bandage på dessutom haha, lille vännen! 
Så här såg det ut när jag tog bort bandaget ikväll. Så, nu känns det lite säkrare att ha benet utan bandage så att det kan få luftas när marken är mer frusen och det inte är så jäkla lerigt. 
Igår, förresten, så såg jag första delen av Schyfferts program. Tror jag ska kolla på det andra nu och äta lite pepparkakor. Lagom sent tredje advents fika liksom! Snart jul.. hjälp! Vi hörs imorgon. :)