Snöig men härlig dag - Elin

Godkväll på er! Min morgon idag började med att klockan ringde 05.45 och så gick jag upp och gick ut med hunden och sedan så gick jag till bussen. Det var typ snö storm ute  imorse? SL Lyckades ta mig till jobbet utan större förseningar iallafall! Jobbdagen gick super bra, jag älskar verkligen mitt jobb!! Det var såå mycket snö ute så påväg till bussen efter att jag hade slutat så var jag heelt slut, Men jag tog mig ut till stallet och motionerade Ljosar idag, Han var såå glad över få springa lite idag. Så gullig när han brallar iväg!! Efter all stalltjänst och så i stallet så åkte jag hem! Idag är jag hemma mycket tidigare än vad jag brukar jobbdagar! Så jag var hemma redan  kl 18 såå skönt! Så nu ska jag snart äta lite och sedan bara ha en mys kväll!
vad ska ni göra idag? 
 Åh island ♥

Dagens planer - Elin

Godförmiddag på er! Nu har jag precis fixat iording mig! Idag är tanken att jag ska åka ut till Lisa och vi ska kanske rida ut lite. Är såå sugen på att rida ut och galoppera i all hög snö.. Fy så härligt!! Sedan så ska jag åka vidare till Ljosar och ska nog ut och promenera honom och sedan så ska jag fodra hästarna!! 
Vad ska ni göra idag? 
 

Dags för en jogging runda till stallet - Elin

Hej på er! det var ett bra tag sedan.. Idag är det dags att jag ska jogga! Haha, jag hade tänkt att jag skulle jogga/ PW till stallet. Det känns som om att det behövs en dag som denna. Vaknade sent, känner mig seg och ingen motivation så att dra ut på en uppfriskande jogging tur till stallet känns just nu som en ganska bra idé, kommer så att ångra mig på vägen dit, men jag behöver komma igång nu. Jag ska ta tag och börja rida mer regelbundet nu och vill bli en bättre ryttare så jag måste börja träna för bli en bättre ryttare. Vad ska ni göra idag?