equui.blogg.se

Tidig morgon - Elin

Godmorgon på er! Just nu är jag påväg till stallet och ska släppa ut hästarna. Jag har inte alls haft en bra natt.. Igår kväll så mådde jag jätte illa och mådde allmänt dåligt och hade jätte ont i armen men nu mår jag bättre och det känns lite bättre i armen. Som sagt så är jag nu påväg till stallet för att släppa ut alla hästar och ge dom lite frukost. Sedan kommer jag att åka hem till min syster för att sedan åka iväg på ett litet äventyr men dom! Så det ska bli mysigt. Jag måste även fortsätta söka olika jobb! Ska ni göra något speciellt idag? 


Det är mycket som händer nu.. -Elin

Hej på er! Det var ett bra tag sedan något skrevs här från både mitt och Lisas håll. Jag älskar att blogga men när man inte hinner med i svängarna i livet så hamnar det läääängst ner på listan och glömms bort! Det är en hel del som har hänt sedan sist och det är mycket förändringar som håller på att ske i mitt liv som det ser ut just nu! . Men jag hoppas att det börjar gå åt rätt håll nu! Det har varit kämpigt med allt   I dessa månader känns det som.. men nu är det på väg som tur är! 

Igår så var jag på min första arbetsintervju, det var spännande och lärorikt... Efter det så åkte jag till min älskade Ljosar, vi tog en promenad till vattnet och efter det så kom min systers kille och mitt systerbarn och hälsade på
Hästarna och hämtade mig, så åkte vi hem till dom! Där åt vi god mat, lekte med barnen, kollade på reality serier! Sedan så sov jag där!! 

Imorse så vaknade jag 45 min sent, jag skulle iväg till UMO och hämta Elma plåster, men vi kom iväg i tid och hämtade ut mina plåster. Så gick jag och köpte lite frukost, och gick sedan hem till Daniel! Anledningen till att jag hämtade ut Elma plåster idag var för att idag så tog jag ut min P-stav och satte dit en ny. Detta är något jag har varit jätte nervös över och har fruktat för denna dag. Men det gick super bra, det kändes lite och gjorde lite ont men det handlar om att man spänner sig och glömmer bort att andas med..! Men det gick som sagt super bra. 
Nu liggger jag hemma i sängen och slappar med Daniel och jag är så trött!! Har ni hittat på Något speciellt idag?