equui.blogg.se

1000 ord - Elin
Här kommer det lite bilder som jag fotograferade på min och Lisas absolut BÄSTA praktik. Det var när vi hade våran travpraktik och vi var på en ponnykör skola. Vi körde shettisar minst 2 hästar per dag. Alltså Jag körde 2 st och Lisa 2 st ponnysar. Såå härligt! Denna bild är ifrån första dagen när vi hade kommit dit. Vi bodde tillsammans hem ifrån, detta var 2015. Jag längtar tillbaka såå mycket! 
 
Varje tisdag kväll så hade dom trav. Första starten gick 18.00 om jag inte minns helt fel. Jag tyckte att det var så svårt att fota travet då det gick såå himla fort. Men jag fick några bra bilder iallafall. Dessa travkvällarna slutade 22.00 och då gick vi och la oss, men när vi väl var på travbanan så var det standard att vi åt middag där eller vara pommes och snacks. Så himla mysigt! Då var även 2 av våra andra klasskompisar där och då kollade vi på travet tillsammans! 
 
De 2-3 sista dagarna på praktiken så hade de stora hopptävlingar på platsen och då fick jag och lisa stå på banan och vara fuktionärer. Vi båda var så extremt nervösa och det var ju kända ryttare som Malin  Baryard, jens fredricson osv och det var första gången vi var fuktionärer på en så stor tävling. Riktigt kul och lärorikt!! 
#1 - Pink Unicorn Metalhead

Tack så mkt fina du :)
ååh vad härligt!!

#2 - meh.blo.gg

Tack så mycket, det var snällt sagt