equui.blogg.se

Det här med att somna om.. - Lisa

Hej! Det vart lite dålig uppdatering här i helgen. Men, nu kan jag inte sova så tänkte att jag kika väl kan kika in här. Jag har så otroligt svårt för att somna om ifall jag vaknat. Victor ställde sitt alarm på 6 i morse och jag har verkligen försökt att somna om sedan dess men helt utan framgång. Det bara går inte. Mitt larm ska gå igång snart (07:45) så har inte förlorat massor av sömn direkt. Men hade svårt att sova igår.. tror det berodde på att jag drack rätt mycket kaffe.. Haha! Jag är egentligen ingen stor kaffedrickare, kan ta en kopp när det är fika eller lite ruggigt ute. Igår passade det helt enkelt! 

Jag och mamma åkte ut till stallet igår tsm. Så gav Jag, mamma och Sissi oss ut på en promenad med alla 3 hästar! Jättemysigt. Vi var väl ute i ca 1h och efter det gick jag och Jompa in i paddocken på vägen hem och löslongerade lite i trav samt tränade lite med target. Fick testa min nya klicker och den fungerar kalasbra! Jompa var såååå duktig igår. Verkligen! Han tog travkommando galant när vi gick promenaden och var i täten största delen av tiden, mycket modig och pigg! Sedan tyckte han att det var väldigt skönt att få trava av sig lite iaf och han tycker ju att det är så kul att få använda hjärnan och jobba med den med nya trick, target osv.  
Efter stallet begav vi oss mot en "gammal stallkompis" nya stall dit hon flyttat nyligen för att fika. Vi hade det jättetrevligt och pratade i säkert 3+h. Det är så härligt att kunna ventilera med människor med lite samma tänk och värderingar som en själv. Hon och hennes häst verkar trivas väldigt bra i nya stallet dessutom, kul att se när de hamnade i ett riktigt helvetesstall tidigare med riktigt vidrigt övervåld och faktiskt fysisk och psykisk misshandel mot hästarna där. Usch, man blir så jäkla förbannad.. att folk får hålla på så utan att någon  säger till eller ens reagerar? Vidrigt!
Sen not kvällen bar det hemåt och så åt vi hela familjen en supergod farsdag middag tillsammans. Efter middagen fick jag och Victor paltkoma och gick och lade oss. Han somnade ca på en gång medans jag inte kom till ro som nämnt tidigare. Men somnade väl kring 1 så det var inte helt förjävligt iaf. Hur har eran helg varit? 😀