equui.blogg.se

Men hallå - Lisa
Måste bara knyta tillbaka till mitt inlägg från igår om snön och hur härligt det skulle vara att få se hästarna i vinterfluffet..Det var typ I N G E N  snö där ute! Här hemma är det alldeles vitt och där var det som max lite vitt puder på vissa ställen.. Så missade ju absolut ingenting haha. Det blir kaos i tågtrafiken och så finns det ingen snö?? Blev lite besviken haha. 

Men igår var Jompa inte på humör alls för träning. Han sa ifrån att han tyckte att det var tråkigt. Jag förstod att han lessnat på att vara på volten då jag vart det rätt ofta den senaste tiden, ofta för att det vart så mörkt! Han gick över lite bommar ett par gånger men sade sedan som sagt ifrån och då övade i lite trick och target. Men jag tror att vi nu ska fokusera på promenader och liknande i största möjliga mån. Han behöver det även mentalt nu när vi faktiskt gjort framsteg så vill jag ju inte traggla och traggla så att han bara lessanar. Allt är inte top notch hela tiden och det är okej, hans åsikt är ju trotts allt viktigt coh det är såå bra att han säger till. Ibland blir jag lite för enkelspårig i träningen och då är det ju guld värt att Jompa påminner mig. Så, idag ska vi gå en promenad i skogen, om jag vågar.. haha. Har på senaste återupptagit min rädsla för att stöta på vildsvin. Tanken slår mig alltid att det kan komma en galen gris mot mig i hastigheter som jag absolut inte kan uppnå haha, och vad gör man om det händer ens? Jag kan inte klättra i träd.. Har gått upp rätt mycket i vikt så är osmidigare än någonsin. Med facit i hand kanske jag hade behövt bli jagad lite av vildgrisar då.. hahah! Alla har vi brister som vi måste jobba på och även om jag inte har bråttom att börja rida Jompa så tar jag min hälsa och vikt på allvar. Jag trivs inte i min kropp som det är nu och känner mig inte som mitt bästa jag. Men men! Det ska nog allt bli bra. Det blir skogen om jag hinner ut med Jompa innan solen gått ner och är det kolsvart kanske jag går på vägarna. Heh. Jag tänker inte ridträna Jompa förrns jag gått ner ett par kg och jag har verkligen inte bråttom med att börja rida heller eftersom jag fortfarande anser oss vara i rehab och jag har ingen anledning att inte låta Jompas kropp läka i den tid som behövs. Så det är ju himla bra att jag gillar att träna från marken, får lite motion jag med på köpet!
 
Notera här hur det såg ut igår! (lika mycket snö här hemma iaf idag) Jag hade precis skottat och i stallet låg snön precis som den gjorde i måndags.. Dvs typ ingen snö.