equui.blogg.se

Mysfredag - Lisa
Idag var Jompa och jag ute och gick i 1,5h i det fullkomligt underbara vädret. Helt vindstilla och soligt! Som varmast tror jag att det var 8 grader, så himla mysigt. Idag har jag bara myst i stallet hela dagen verkligen och även denna dag har vart så bra. Det är verkligen skönt med såna här dagar när man haft det lite si sådär på den fronten senaste veckan. Men, that's life litegranna. Men uppskattar verkligen dagar som dessa! Jompa var jättepigg och glad och tyckte också att det passade ypperligt med en prommis. Efter promenaden löslongerade jag lite på volten för att han skulle få trava av sig lite mer eftersom att han kändes så positiv och pigg. Han var superduktig och sedan övade vi även lite trick och stretchade i vanlig ordning. Det känns så himla kul att vara igång igen med igångsättning och uppbyggnad efter en tid med allt sånt lite på is. Märker på Jompa att han tycker att det är superskoj med!
Sen är det ju verkligen tacksamt med sånt här väder. Ingen blåst, regn och rusk. Hästarna blir glada när de kan slippa täcken. Det ska enligt prognos vara fint även imorgon men under kvällen/natten bli lite regnväder. Men men, den dagen den sorgen! hehe ;) 
Typ det sista jag gjorde idag innan jag åkte hem var att kika till isobaren och fylla på då det var helt tom på vatten efter att mamma och jag fyllde den igår så den var helt klart uppskattad av grabbarna på lösdriften! Kul! 
Jag har just ätit middag med familjen och umgåtts lite, det är inte alltid varje dag vi äter middag tillsammans längre men det är alltid trevligt när vi väl gör det. Resten av kvällen kommer jag förmodligen spendera här, i mitt rum, i min säng! Ska försöka hitta en eller ett par bra filmer/dokumentärer att kika på och bara chilla! Så himla bra mysig fredag ju, jag är helt klart nöjd.