equui.blogg.se

Söndagen 6:e November - Lisa
Gårdagen började med att jag och mamma åkte och köpte en vattenslang på bauhaus som kommer underlätta vårat vattenpåfyllande markant! Vi har ju som nämnt i tidigare inlägg köpt en isobar till lösdriften och det är ganska mökigt att fylla 65 liter för hand med en vattenkanna.. Sedan bar det av till stallet där vi installerade och testade slangen, funkade finemang. Sedan fixade vi med Jompis, som vanligt och tränade lite target i paddocken. Han ska få ta det lugnt eftersom han avmaskades i förregår med kemiska preparat som ju innhåller en hel del mindre bra saker. Men han är pigg och jätteglad och vill verkligen hålla igång lite nu efter den här nedrans vilan han tvingats ha. Han är väldigt tacksam att träna med för han tycker att det är så kul och spännande med nya uppgifter och så tycker han självklart om att visa vad han redan kan med, haha! 
Påväg hem ifrån stallet fick jag så jäkla ont i magen. Jag har förmodligen IBS och får typ som magkatarr ibland. Svullnar upp och bara, usch nej. Men som tur var släppte det hemma. Vi hade planerat att åka till skogskyrkogården så det var skönt att jag kunde följa med. Så jag duschade och böt om hemma och sen gav vi oss av mot kyrkogården kring 19 tiden. 

Nu är det nästan 1 år sedan min fina fina farfar gick bort och hans aska är utspädd på skogskyrkogården så vi ville verkligen åka och tända ett ljus för honom på minneslunden. Senast vi var där var på hans födelsedag så det kändes väldigt fint att och stämningsfullt att vara på plats med alla tusentals tända ljus nu i helgen. Tänker ofta på honom, han har en speciell plats i mitt hjärta. 
Sedan åkte vi hem, hela familjen och åt en riktigt god middag tillsammans. Så himla mysigt. Hoppas ni haft en superfin helg också.
#1 - Erika

Tur att ni fixat vattenslang. Låter ganska segt att behöva fylla på allt för han :/

Svar: Ja verkligen! Nu har vi bara fått fylla den för hand i tre dagar och de har även en vattenkopp inne i ligghallen (men dricker dåligt ifrån den) så vi har inte tvingas slita allt för mycket 😊👍
equui.blogg.se