equui.blogg.se

Torsdag 23 November - Lisa
Vaknade igår morse och kände mig tröttare än jag vart på länge. Regnet smattrade mot fönsterbläcket och det var fortfarande mörkt inne i mitt lilla rum. Allt annat än att kliva upp ur sängen var lockande. Jag vågar faktiskt säga att jag var tröttare än vad jag var natten innan. Jag är annars ganska morgonpigg av mig. Jag beslöt mig för att ta lite 'sovmorgon' och dra mig ett tag. Sedan gick jag upp och kokade gröt till mig och min syster. Sen satt vi i vardagsrummet, käkade gröt och kollade på skräckfilm. Ganska mysigt. 

Fram mot 12 tiden klädde jag på mig stallattiraljen och begav mig ut mot stallet i regnet. Bussen till centrum var sen så han inte springa in på posten och posta iväg mitt sidepull jag sålt och vart lite besvärad över att inte kunna 'bocka av' första saken jag hade på dagens 'to do list' (inte för att den var fysisk men ja, ni vet en sån man har i huvudet hehe) men fick helt enkelt ställa in mig på att behöva åka hem innan posten stänger. Jag var ute i stallet en stund över ett och pysslade på som vanligt. Jag hade redan bestämt mig för att inte göra något speciellt med Jompa utan vi höll oss inne i stallet och sysslade med lite lättare massage och myspyssel. Han fick mat och vatten i vanlig ordning och torka upp ordentligt i hovarna innan jag smetade på artimud. Idag fick jag även igenomgång av de första basgrejerna i straightness training! Mycket intressant och ska bli kul att spåna vidare på det. Testade med Jompa inne i stallgången och använde mig av klicker och godis. Vet inte om Jompa förstod riktigt men är säker på att poletten kommer att trilla ner rätt snart! Han är klipsk han. Jag testade detta en kort stund bara, max 7 minuter för att introducera honom till det. Tror inte på att nöta nya grejer utan att börja smått smått och bygga på det därifrån. Efter att Jompa ätit upp all mat och allt var klart så slängde jag på honom regntäcket och begav mig hem kring 16-17 tiden.
 
Lyssnade på framgångspodden på vägen hem, avsnittet med Peder Fredricsson. Rätt intressant! Väl i centrum här hemma så lämnade jag in paketet och så handlade jag lite och sen till sist gick jag hemmåt. När jag kom hem slängde jag mig in i duschen sedan packade jag in allt jag hade handlat till där allt hör hemma, lagade mat och tittade på tv. Kollar faktiskt väldigt lite på tv då det mest är mina föräldrar som sitter i vardagsrummet. Jag och syrran kollar mer på dator eller mobilen, det kommer sig mer naturligt liksom haha. När jag ätit klart så skyndade jag mig att plocka undan och diska för blev typ översköld av trötthet, igen och ville bara slänga mig i sängen. Sagt och gjort! Hoppas ni har haft en bra vecka och får en trevlig helg.